Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

A több jobb

Friss topikok

  • zsoka78: Szerintem mindenkinek más az igénye. Én pl. utálom az órákig tartó szexet, legyen rövid DE tartalm... (2013.08.21. 13:54) Ars poetica
  • zsoka78: Ez elég általános megállapítás, hogy a nők gyorsan lecsillapodnak. Egy nő is úgy tud maradni, ha v... (2013.08.21. 13:42) Mennyi az annyi?

Címkék

Archívum

2013.08.19. 07:31 A több jobb

Mennyi az annyi?

Szeretném leszögezni, hogy nem az a célja ennek a bejegyzésnek, hogy a mennyiség vagy a minőség fontosabb kérdést taglalja a szexben, de ha az olvasók esetleg ebbe az irányba terelnék az esetleges beszélgetést, attól sem zárkózom el.

A mennyiség kérdése azért nagyon fontos férfi szemszögből, mert mennyiség nélkül nem lehetséges a megfelelő minőségű szex kivitelezése. Van több nagyon fontos lényegi különbség a férfi és a nő között.

A legfontosabb dolog amit magamon észrevettem: két-három napnyi aktus után csillapodik le a felaljzottságom annyira, hogy a következő alkalmakkor valóban minőségi szexben lehessen részem nekem és a partneremnek. Ekkor már nem kell koncentrálni a saját orgazmusom idő előtti bekövetkezésének megakadályozására, csak és kizárólag az aktusra és a másik testére tudok figyelni. Ha kimarad két-három nap (belegondolni is rossz: hét), akkor az első alkalmak kiábrándítóan hathatnak egy nő számára. Túlhúzott állapotban nagyon nem könnyű sokáig egy ritmust fenntartani, váltogatni (türelmes előjáték, reakciókra való figyelés és megfelelő reagálás, lassú kényeztető lökések és megfelelő alkalmakkor az állatias döngetés váltogatása) pedig emberfeletti önuralmat kíván. Önuralom pedig a szexben...hát...biztos van ilyen.. :)

A nők figyelmébe tehát: a minőségi szexnek mennyiséggel kell megágyazni. Ezért fontos az, hogy "valami legyen", bármennyire is mechanikusnak, anti-romantikusnak hat ez a gondolat. Ha lehet ilyet mondani, erre egy befektetésként kell tekinteni és kicsit racionálisan hozzáállni a dologhoz. A szexualitásnak sajnos vagy egy ilyen aspektusa, ahol az eszünket kell használni és belátni, hogy erre a dologra is (mint minden másra), készülni kell. 

A másik lényegi különbség, hogy mi férfiak nem tudunk egyszerűen túllépni egy be nem teljesült szexuális aktuson (ezt külön posztban ki is fogom fejteni hamarosan, mert nagyon fontos téma). A nőkön azt vettem észre, hogy nagyon gyorsan lecsillapodnak. Ha egy férfi felizgult állapotba kerül, akkor úgy marad. De komolyan úgy marad. Ez akár napokra is igaz lehet, ilyenkor óránként is eszébe jut az embernek a szex, külső behatás (utcán látott lengén öltözött nő, pornográf képek) hatására az elviselhetetlenségig fokozódik ez a vágy. Ezt csak nagyon erős stressz vagy fáradtság képes felülírni. Szerintem nem kell részletesen kifejtenem, hogy mennyire nehéz így dolgozni például.

Szóval mennyi is az annyi férfiszemmel? A lehető legtöbb. Amikor csak lehetőség van rá. Tapasztalatból mondom, hogy megtérül.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://atobbjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr275466555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsoka78 2013.08.21. 13:42:06

Ez elég általános megállapítás, hogy a nők gyorsan lecsillapodnak. Egy nő is úgy tud maradni, ha valami oknál fogva nem jön össze az aktus (pl. az embere beájul a fáradságtól 1 percen belül ahogy ágyat ér), és neki sem kellemesebb, mint egy pasinak.
süti beállítások módosítása